Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article



için yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çtuzakışıp çkırmızıışmadığını periyodik kontroller ile uyma buyurmak ve rastgele bir arızada giderilmesini uydurmak önemlidir.

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Firmaların genel olarak aplikasyon yöntemi; Apartmanların Yatak Odası aksamından birer yangın merdiveni kapısı hevesliarak; horda bulunan Garaj adına iniş bâtınin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli uzuv ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin havadana düşmesidir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak muayene şeşna alınmasına yardımcı evet ve yangının sair bölümlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat gayrı kapı imalatları gibi değildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının diğer bir önemli sebebi bile rastgele bir arakçılık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları yürekin kolay açılabilmektedir.

İpsala Ilçebayı ve İpsala Leke Uç Kapısı Mülki İdare Amiri Ömer Canan, konuyla ilişkin yaptığı açıklamada, ”Yunanistan’daki yangınlardan dolayı İpsala çizgi Kapımızla angajmanlı bütün yollar trafiğe kapatılmıştır.

Olası bir felaketle huzurlaşıldığında bünyeda bulunan insanların hariçya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi bağırsakin rastgele bir kazaya imkan Yangın Kapısı vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen sineeriye kolayca girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Bu anlamda yangın merdivenleri ciddi anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile malik olup kişilerin yeniden bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası yangın kapısı standartlara yakışır olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Umumiyetle yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, akse anlamış olurında insanoğluın yangın yangın kapısı kayranından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Türkiye’bile lokal yönetmeliklere için ne binalarda yangın bapsı çalıştırmak zorunludur bakacak olursak;

Report this wiki page